Voor de horeca

“‘Als de gasten aan het eind van het diner koffie bestellen, krijgen ze er een heerlijke Zeeuwse knoop-bonbon bij.’”

Zeeuwse knoop-producten in de horeca

We leveren losse producten aan restaurants en hotels. Verras je gasten met een Zeeuwse knoop-product: een bonbon of chocolaatje bij de koffie of het dessert, een zeepje op de hotelkamer of een dropje als giveaway. Onderscheidend en origineel. Uit Zeeland.

Meer weten? Neem contact op. We helpen je graag.

Badhotel Domburg kiest voor Origineel Zeeuws

Een van onze vaste klanten is Badhotel Domburg. Het Badhotel trakteert de vaste gasten op de hotelkamer op een zakje Zeeuwse knoop-dropjes. Het restaurant Zee&Land serveert de Zeeuwse knoop-bonbons en -chocolaatjes bij de koffie.

Mario de Croock, restaurantmanager Badhotel Domburg: “Zeeuwse elementen vind je overal in ons hotel en restaurant terug. In de aankleding en natuurlijk in de producten waar we mee koken. We willen dat alles klopt. Als de gasten aan het eind van het diner koffie bestellen, krijgen ze er een heerlijke Zeeuwse knoop-bonbon bij. Mensen vinden het prachtig. We krijgen er regelmatig complimenten over. Het is een prachtig én lekker product en past uitstekend bij onze hele uitstraling. De bonbons zijn trouwens ook te koop in onze kleine shop in het hotel. Gasten die de bonbons bij het diner geproefd hebben, kopen vaak ook zelf een doosje om mee te nemen naar huis. Een teken dat het goed is!”

Meld je aan
als verkooppunt

Neem contact met ons op.