Zeeuwse knoop producten

Dealer worden?

Ben je ook zo enthousiast over onze producten? Je kunt ze natuurlijk ook in je eigen winkel gaan verkopen. Wedden dat het een succes wordt? We maken graag een afspraak om eens te komen praten. Tot snel!

Lees hier de ervaringen van onze dealers

Landwinkel de Baeckermat in Westdorpe

Angelique van Dorsselaer, manager: “De Baeckermat heeft een boerderijwinkel en een restaurant. We verkopen streekproducten met een verhaal. Natuurlijk mag Origineel Zeeuws niet ontbreken. We hebben bijna alles in de winkel: bonbons, dropjes, zeep en chocolaatjes. In het restaurant serveren we de Zeeuwse knoop-chocolaatjes.

De Origineel Zeeuws-producten zijn populair en verkopen heel goed. De verpakking is prachtig en tot in detail verzorgd. Ook de kwaliteit en de smaak zijn goed. Daardoor komen klanten ervoor terug. De hardloper in onze winkel is de Zilte Zeeuwse knoop-drop. Daar ben ik persoonlijk ook aan verslaafd.

De contacten met Sjaak en Lilian de Bruijn zijn goed en warm. Sjaak is altijd bereid om mee te denken en iets extra’s te doen, bijvoorbeeld als we op een beurs of markt staan. We zijn trots dat we Origineel Zeeuws verkopen in onze winkel. Het zijn producten waar we helemaal achter staan.”

‘De hardloper in onze winkel is de Zilte Zeeuwse knoop-drop. Daar ben ik persoonlijk ook aan verslaafd.’

Chocolaterie Burger in Middelburg

Anthony Burger, eigenaar: “Chocolaterie Burger is een begrip in Middelburg. We bestaan al 65 jaar. We verkopen bonbons, chocolade, babbelaars, drop en thee. Het assortiment van Origineel Zeeuws mag in onze zaak niet ontbreken. We verkopen de drop en alle verpakte chocoladeproducten: bonbons, repen en chocolaatjes.

Toeristen hebben de Zeeuwse knoop ontdekt, maar de Zeeuwen kopen zelf ook regelmatig deze producten. Vooral als cadeautje. Als we in de winkel cadeaumandjes maken, gaat er altijd wel een Origineel Zeeuws-product in. Het blijft leuk om te geven en te krijgen.

Wat Origineel Zeeuws zo bijzonder maakt? De kwaliteit is gewoon goed: producten zijn gemaakt met Belgische chocolade van Callebaut. Het unieke is de verpakking. Daarmee onderscheidt Origineel Zeeuws zich van alle anderen. De bonbons en chocolaatjes gaan heel erg hard. Maar de zakjes drop vliegen gewoon de winkel uit.”

‘Als we in de winkel cadeaumandjes maken, gaat er altijd wel een Origineel Zeeuws-product in.’Account aanmaken